Hedelmät, vihannekset, kasvikset, pari kuppia kahvia, pari lasia punaviiniä, lasillinen konjakkia, kuituja, kauraleseitä, pellavansiemen rouhetta, näitä kaikkia ja vielä palanpainikkeeksi omega 3:sta vihersimpukka-hainrustouutetta, kalsiumia, magnesiumia. Näitä kun vähintään heittää napaansa, niin johan terveenä, virkkuna ja energisenä pysyy.

Tähän kun lisää kuntoilun ja sieltä vaihtoehtoja löytyy; kävely, juoksu, jooga, sauvakävely, uinti, vesijuoksu, vesispinning, aerobic, napatanssi ja muut. Näkis vaan ja kuulis kolinaa kun Tuhvakin napatanssia harrastaisi.

Sitten pitäisi vielä huolehtia henkisestä puolesta rentoutumalla, mietiskelyllä, käydä ooperassa, teatterissa, taidenäyttelyissä, lukea hyviä ja sivistäviä kirjoja. Harrastaa itse jotakin terapeuttista käsillä tekemistä kuten savensuttausta, puutöitä, kivienhiontaa tai vaikka malmien etsintää ja löytää muutama uusien aihio paikallisille asukkaille keskusteltavaksi.

  Niin sitten tietysti hyvänä isänä, isoisänä, aviomiehenä ja yhteiskunnan vastuullisena jäsenenä pidän huolta omasta sosiaalisesta verkosta ja annan aikaa tasapuolisesti kaikille sosiaaliseen verkkoon kuuluville.

Sitten tuo pihkuran työnantaja yrittää nipistää päivästäni vielä 8 – 10 tuntia, hävetköön.